”Dorien heeft voor een prachtige fotoreportage gemaakt van ons nieuwe gastenverblijf KortVertoef in Kortenhoef (www.kortvertoef.nl) De foto’s zijn aansprekend en spatten van het beeld af. We hebben inmiddels heel veel complimenten gehad over de foto’s en ik weet zeker dat juist deze visualisatie van ons gastenverblijf ons extra boekingen oplevert. Naast de foto’s heeft Dorien ook een pakkende video gemaakt. Echt een mooie weergave van alles wat ons gastenverblijf en de omgeving te bieden heeft. Ik heb er zelf al meerdere keren naar gekeken en word er elke keer weer blij van. Ik kan Dorien van harte aanbevelen. Ze is een vakvrouw! En nog ontzettend aardig en behulpzaam ook.”

– Antoinette Kalkman

 

”Wij hebben Vleemingvisuals (Dorien) gevraagd om onze bruiloft te fotograferen, 

In contact komen met Vleemingvisuals  (Dorien) was heel makkelijk door middel van haar website en facebook. Wij hadden Dorien een mail gestuurd en ze belde vrijwel meteen. We hadden toen het een en ander doorgenomen en Dorien kwam ook met ideeën wat wij heel fijn vonden.

We hebben toen een afspraak gemaakt en Dorien is langs gekomen samen met Tom haar partner en assistent. Ze waren heel vriendelijk en kwamen zeer professioneel over en weten echt waar ze het over hebben. Wij merkte ook dat het echt haar passie is. We hebben onze wensen op papier gezet. Dorien had een mapje mee met allemaal informatie.

Op de bruiloft  liep alles volgens plan. Dorien en Tom waren op tijd bij ons en zijn toen hun eigen gang gegaan met foto`s maken, Hier hadden wij geen hinder van. Ook vroegen ze of iedereen wel op de foto wilden. 

De gehele dag liep volgens plan en naar onze wens. Ook tijdens de fotoshoot hadden we onze eigen inbreng maar Dorien had ook super leuke en mooie ideeën.

S’avonds heeft Dorien nog foto`s gemaakt van het feest dat vonden de gasten erg leuk en was een leuke toevoeging voor de avond , ook omdat er door het coronavirus niet gedanst mocht worden. Dorien en Tom hadden een powerpoint gemaakt met al wat foto`s van de fotoshoot dat was heel erg leuk en zo konden de gasten al wat foto`s zien. 

Na de bruiloft hadden we nog veel contact met Dorien. Ze stuurden ons per keer wat foto`s die ze hadden uitgezocht. Ongeveer na een week hadden we alle foto`s. Daarna kregen we nog een USB-stick met foto`s en Dorien een trouwalbum gemaakt dit natuurlijk in overleg ook kreeg ik het concept te zijn en kon ik aangeven wat ik er bij of er af wilden.. 

We zijn erg blij dat Dorien onze bruiloft heeft gefotografeerd alles ging zoals we hadden gehoopt. 

De foto zijn helemaal zoals we het wilde en zijn van perfecte kwaliteit.

Bedankt Dorien voor het vastleggen van onze mooie bruiloft.”

– Bernadet & Dennis Rood