Kennismaking

Wil je mij leren kennen? Dat is toevallig, ik jou ook!
Mail, bel of app me gerust een keer om vrijblijvend een kennismaking af te spreken. Ik ga graag met je om de tafel om een gave shoot of video uit te denken. Ik spreek het liefst face to face af, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld via skype met elkaar te praten!

Het is jullie trouwdag! Wat kun je van mij verwachten?

Voor de aanvang van jullie trouwdag hebben we al een aantal keren gesproken. Hierdoor weet ik de planning – waar ik op welk moment moet zijn. Op jullie trouwdag ben ik het liefst minstens 6 uur aanwezig. Om echt een beeldende impressie te kunnen maken van de dag. Maar langer kan natuurlijk ook!
Door de dag heen ben ik overal bij, maar je zult weinig van mij merken. Ik houd me op de achtergrond. Behalve tijdens jullie shoot samen en de groepsfoto’s. Dan zal ik wel aanwijzingen geven om de leukste foto’s te kunnen maken met elkaar.

Geen held met fotoshoots? Geen zorgen! Je bent echt niet de enige. De shoot die we samen gaan hebben zal vooral ontspannen zijn en jullie een moment samen geven. We gebruiken dit moment voor een beetje rust, en een beetje lol. Daar komen de mooiste en meest spontane foto’s uit. Voor je het weet, is het voorbij 😉

Tijdens een bruiloft kan er van alles gebeuren dat niet gepland was. Loopt het even niet zoals je het wilt? Geen zorgen. Je hebt mij en je ceremoniemeester achter te staan. En wij zetten ons 1000% in om te zorgen dat alles goed verloopt en jullie vooral heel veel genieten van de dag!

Hebben jullie nog speciale wensen, of een bruiloft in thema. Alleen maar leuk! Kom maar door met de wensen, vragen, suggesties of hersenspinsels die je vannacht hebben wakker gehouden. Ik sta overal voor open en wil graag met jullie over ideeën sparren.

Bernadet & Dennis bruidsshoot

De liefde vieren met een fotoshoot! Hoe werkt dat?

Tijdens een loveshoot gaan we jullie liefde en chemie vastleggen op beeld in een mooie omgeving. We gaan hier 1 – 1,5 uur fotograferen. Ik zal jullie opdrachtjes geven om te doen, hierdoor kan je meer ontspannen en hoef je niet zwaar geposeerd te staan.

Na de shoot ga ik de foto’s zorgvuldig nabewerken. Daar heb ik nog even wat tijd voor nodig. Dus binnen een week zullen jullie een mailtje met een downloadlink naar de foto’s van mij ontvangen.

Tip: een loveshoot is ook een pre-wedding shoot te noemen. Dit is echt ontzettend leuk om samen te doen. Daarnaast hebben jullie materiaal voor eventueel een uitnodiging of details in de styling, en kunnen we vast aan elkaar en de camera wennen voor de grote dag!

Trouwen in het buitenland?

Ik ga heel graag op reis, en het fotograferen van bruiloften is een van die dingen die ik het liefst doe. Dus een bruiloft in het buitenland fotograferen is voor mij dubbele pret! Dus zeg het maar: waar gaan we naartoe?
Neem contact met mij op voor meer informatie over een bruidsreportage in het buitenland.

Behind the scènes

Er gebeurd een hoop achter de schermen! De meeste uren brengt een fotograaf door achter een scherm. Er moet een selectie gemaakt worden van de foto’s, en dan begint de nabewerking. Gelukkig haal ik hier heel veel plezier uit, het is echt nagenieten tijdens en editen van een shoot of video.
Wanneer de beelden klaar zijn krijg je ze digitaal toegestuurd, en bij een bruiloft afgeleverd op een usb.
Heb je wensen voor de hoeveelheid foto’s? Dan hoor ik deze graag. Zonder opmerkingen daarover krijg je van mij alle mooie beelden die ik heb nabewerkt. Dat kunnen er 40 zijn na een uur fotograferen, of 400 na 8 uur op een bruiloft.

De foto’s kunnen ook in een album worden verwerkt. Hiervoor ga ik, na de bruiloft, graag nogmaals met jullie om de tafel om de opties door te nemen.