Kan je onze bruiloft fotograferen én filmen?

Dit kan wanneer ik de datum van de bruiloft ruim van tevoren kan vastzetten in mijn agenda. Laat het me snel weten en dan weet ik binnen een aantal dagen of ik dit voor jullie kan doen!
Kan je filmen/fotograferen met een drone?

Helaas kan ik het werken met een drone tijdelijk niet aanbieden op dit moment. Door een nieuwe wetgeving mag je niet vliegen met een drone tenzij je hier een brevet voor haalt. 
Ben je elke dag beschikbaar voor fotoshoots?

Ik fotografeer de hele week, dus alle dagen zijn mogelijk. Wil je een plekje reserveren voor een bruiloft of een ander soort grotere opdracht? Laat het me dan snel weten. Ik kan een datum vrijblijvend in optie voor je reserveren. 
Hoeveel foto's ontvangen we?

Ik geef in de meeste gevallen geen hoeveelheid foto's op. Ik maak na een shoot een selectie van de mooiste foto's en die worden na de nabewerking allemaal afgeleverd. 
Kan je een trouwalbum maken?

Absoluut, doe ik graag voor jullie! Ik heb een aantal opties wat betreft het trouwalbum. En ik raad aan om na de bruiloft, wanneer jullie de digitale foto's al een paar keer hebben kunnen bekijken, samen om de tafel te gaan en die opties door te nemen.
Heb je ervaring met kinderen?

Ja zeker! Ik ben trotse tante van 3 kleine neefjes én ik sta 3 keer per week tussen de middag voor de klas op een basisschool. Dus: ik ben gek op kinderen! En heb ze ook graag voor mijn lens.
Komt het voor dat er geen klik is?

Als het tijdens het kennismakingsgesprek niet werkt, dan werkt het tijdens de shoot ook niet. Dus als dit het geval is, dan wil ik dat graag van jullie horen. Ik zal daar ook altijd eerlijk over zijn. Het is bij mij tot nu toe 1 keer voorgekomen dat de klik er niet was, iedereen heeft dit op een aardige manier bespreekbaar gemaakt en niemand ging met een vervelend gevoel naar huis.
Bereken je extra reiskosten?

Op jullie trouwdag zijn alle reiskosten binnen Nederland inbegrepen. Bij andere shoots reken ik reiskosten van 0,21 per km vanaf Rhenen.